Zeeuwse no-nonsense sessie

 

Zeeuwse no-nonsense sessie metMalanca

Je hikt er al tijden tegenaan en het lukt je maar niet de stap te zetten die nodig is. Je durft niet, je ziet beren op de weg, je denkt dat je het niet kunt, kortom, je hebt een duwtje, of eerder, een flinke zet nodig. Je hebt geen behoefte aan een heel coachingstraject, nee, gewoon korte metten maken met die (hoogstwaarschijnlijk ongegronde) angst, die beer de nek omdraaien en hop met een flinke stap over die hobbel heen.

En dat gaat niet perse over meer, harder, sneller en beter, nee, dat gaat over hoe gaat dit passen bij jou. Geloof me, ik weet hoe het voelt om daar tegenaan te hikken; het gevoel te hebben dat het net niet past. Ik weet ook hoe het is als je wel die ruimte ontmoet in jezelf. Dan gaat het stromen.

Of weet je precies wat je wilt, maar vind je de juiste woorden niet om dit ook anderen te laten weten? Ja, je weet wel wat je zeggen wilt, maar het mag wel ietsje meer jou zijn. En onderscheidend, dat ook. Je websiteteksten zijn bijvoorbeeld toe aan een metamorfose. Of rollen die teksten helemaal niet uit je pen? Je wilt jezelf presenteren precies zoals je bent. Het moet jou ‘uitstralen’. Zoals er al zo velen zijn, dat kennen we inmiddels wel. En eerlijk: wie zit daar nou op te wachten? Op nog meer van hetzelfde. Niemand, lijkt me.
 

‘Ik heb stappen gezet waarvan ik eigenlijk mijn hele volwassen leven dacht dat ik het niet zou kunnen. Zakelijk heb ik weer een nieuwe stap gezet. Ik ben een nieuw eigen bedrijf gestart, heb mijn website gebouwd en zit vol ideeën. Die ik ook ga uitvoeren.’
Jacolien Keijzer, persoonlijk coach

Ik hoor het vrouwen zo vaak zeggen: ‘Ik wil zo graag mezelf kunnen zijn. Altijd en overal. Mezelf niet hoeven verstoppen achter een masker met een glimlach, of mezelf in die jurk hijsen omdat het zo lijkt te horen.’ Je wilt jou zijn. Gewoon precies zoals je bent.

Maar zitten mensen daar wel op te wachten?’ Joehoeoeoeoe!!!! Tuurlijk! Juist! Mensen zitten namelijk op joú te wachten. En niet op een verzonnen, gemaakte of ‘die hebben we vaker gezien’-versie van jou. En dat is spannend. Super spannend. Want als je jezelf bloot geeft, sta je er voor je gevoel wel erg naakt bij en zie jezelf dan nog maar eens te beschermen tegen bijvoorbeeld negatief en kritisch commentaar. Maar echt! Geloof me! De mensheid ziet je graag als jij jezelf graag ziet.

Ik ga voor niet te veel geouwehoer en geen slap gelul, maar wel voor ongekend veel mildheid, frêle jeu én daadkracht. En ja, dat kan echt samengaan.

Samen met mij mag je schuren, pingpongen, sparren en meedeinen, met als resultaat dat je kilo’s lichter, maar wel gevuld met vette ideeën, die je nu dus wél gaat uitvoeren, gegoten in woorden die doordrenkt zijn met jou, naar huis gaat.

Ik kijk met jou om dat hoekje, ik sleur je mee linksaf terwijl de rest zegt dat je beter rechts kunt gaan (tuurlijk, is een veiliger keuze, maar geloof me: saaaaaai en dus niet uitmuntend en dus ga jij er niet van stralen). Je mag van mij giechelen, huilen, gillen en stampvoeten. Want weet je, als dat eruit is, koersen we recht af op dat wat helemaal jou is! En dat is niet perse grootser, maar wel precies passend.

Het kost je:
€450 (ex btw)

Hiervoor krijg je:
– Drie uur lang mijn onverdeelde aandacht hier in het zalige Zeeland. We kunnen binnen blijven, maar ook naar buiten gaan.

– Naderhand ontmoeten we elkaar nog voor een half uur online voor wat bijschaafwerk en puntjes op de i.

Je gaat naar huis met helderheid over dat wat je wilt (of niet wilt), met woorden die jij nog niet kon vinden, maar wij samen wel, je hebt minimaal een beer verslagen en de kans is groot dat je die stap zet in de richting waarvan je dacht dat je het niet zou durven, of waarvan je het bestaan nog niet wist.

Kortom, in die drie uur dat we samen zijn, help ik je ontrafelen, zoomen we in, tikken we aan en ronden we af en naderhand schaven we dus nog bij waar nodig.

Jij hebt een plan! Jij bent een vrouw met een missie!

Zin in? Nood aan? Klaar voor? Bij twee keer ja, zou ik zeker even contact opnemen, bij drie keer ja, is er geen twijfel meer nodig en mag je direct een afspraak met me inplannen 😉

We gaan snode plannen smeden die jij gaat uitvoeren. Of je gaat juist achter je laten waar je alleen maar moe en sacherijnig van wordt. Je gaat naar huis met teksten die helemaal jou zijn én dus onderscheidend. En uiteraard ga je de juiste richting op; niet omdat het hoort, maar omdat het past, bij jou.

Liefs Malanca