Jaartraject

Intensive coaching metmalanca

Ken je dat gevoel? Dat er ‘iets’ onder je huid is gekropen. Je kunt er niet echt woorden aan geven, maar het vreet wel aan je. Aan jou en je eigenwaarde, aan je zelfverzekerdheid, aan jouw vrouwzijn. Je voelt je misschien niet goed genoeg en hebt het idee altijd meer te moeten. Beter presteren, hogerop. De laatste tijd vind je jezelf steeds vaker terug in vechtstand; je lontje wordt korter; het put je uit. Je past je aan aan iets dat jij niet bent, maar waarvan je wel het gevoel hebt eraan te moeten voldoen. Killing! Voor jou en je authenticiteit.

Ik neem je mee in een aantal voorbeelden van vrouwen met wie ik werk:

De vrouw van de vliegende start.
Direct na je afstuderen stapte je vol overgave in die baan die jou op het lijf geschreven was. Je zag het toen al voor je: op de stoel van degene die jou aannam, zou jij binnen no-time zitten. En zo geschiedde. Je zette alles er voor opzij en had een hyperfocus. Recht op je doel af. Maar waar bleef jij? Jouw vonk, jouw stralende energie? Je straalt niet meer, je lijkt jezelf in de weg te zitten. Je voelt je niet on top, maar eigenlijk heel klein.

De vrouw die zich heeft vrijgevochten.
Je komt van ver en hebt voor alles in je eentje moeten knokken. En dat ging niet altijd van een leien dakje. Maar je zette door. Jij liet je niet kisten. Een tegenslag maakte jou juist sterker en doelbewuster. Ondanks alles heb je bereikt wat je wilde bereiken. Tot je opkeek. In jouw strijd ben je veel, zo niet alles om je heen verloren. Echt verbinden en liefhebben lukt je niet meer. Met je strijdbijl in de hand en je harnas aan ben je steeds minder benaderbaar geworden. En de liefde? Is daar nog ruimte voor?

De zelfstandige en ondernemende vrouw.
Je hebt je bedrijf (misschien wel samen met een businesscoach) stevig neergezet. Je hebt een riant inkomen, je klanten zijn meer dan tevreden en je bedrijf blijft maar groeien. Je bent succesvol. Alles waar je, toen je begon, van droomde. En toch, ergens binnen in jou knaagt er iets. Wat weet je niet, maar dat je ’s nachts met hartkloppingen wakker wordt, weet je wel en ook dat je soms vermoeider je bed uitstapt dan dat je erin ging. De mensen om je heen zijn vol lof over je, maar het lukt je steeds minder om van hun complimenten te genieten.

De zich altijd aanpassende vrouw.
Word je elke ochtend gesloopt wakker? En moet je toch weer een hele dag presteren?  Loopt het in de liefde niet zoals je daar van droomde toen je 20 was? Kan je je überhaupt niet meer herinneren hoe dat voelt? Die ware,vrije liefde. Wil je heel graag die stap naar voren zetten? Wil je werken met je hart en niet alleen vanuit je hoofd? Ben je het zat om steeds maar weer te voegen en te manouvreren? Ben jij nu eindelijk eens aan de beurt? Maar inmiddels kijk je zelfs liever niet meer in de spiegel, omdat de vrouw die je daar ziet niet de vrouw is die jij wilt zijn.

Ben jij zo een vrouw? Of misschien herken je je niet direct helemaal in een van deze voorbeelden, maar weet je wel dat de ‘oude manier’ niet meer bij je past? Voel je dat je op een kantelpunt bent aangekomen?

Ik ga je helpen!

Ben je er klaar voor om samen met mij all the way te gaan? Want dat is wat we doen in een jaartraject. Tijdens een jaartraject nodig ik jou uit om naar binnen te keren, ruimte te maken, te verzachten en natuurlijk die beren die jou belemmeren om te stralen hun nek om te draaien. Geen dal te diep en geen hobbel te hoog, want als het nodig is gaan we deepdown en skyhigh. En dat is niet perse sneller, harder en verder, maar precies zoals het bij jou past. We maken een reis waarin we je hoofd, je hart én je lijf in verbinding brengen met elkaar. Zodat wat er eigenlijk al is, maar wat jij niet (meer) ziet, weer zichtbaar en voelbaar wordt.

Je hoofd uit en je lijf aan. Denken doen we al genoeg. Wist je dat je hoofd maar 1/8 deel is van jou? Er zit dus nog 7/8 deel onder: je lijf!

We trekken een jaar lang samen op en daardoor komen we meer to the point en kun jij op een laag dieper in jouzelf reconnecten met je vrouwzijn. Alles om jou straks weer stralend de deur uit te laten lopen. Ik neem je mee naar plekken in jou waar je lang niet bent geweest, maar waar wel werk te doen is. En nee, het worden geen therapeutische sessies. Wel ontwaak jij van binnen en zul je ervaren dat alles er al is, maar jij het enkel nog moet gaan zien. En dat gaat in dit jaar gebeuren. Als je het eenmaal ziet, kun je nog maar moeilijk begrijpen dat je het eerst niet zag. Ken je het boek Where’s Wally? Zo iets! Ken je het niet? Zoek het dan eens op!

Hoe we dit alles dan gaan doen?

We wandelen met een flinke dosis mildheid én kordaatheid terug jouw leven in, naar daar waar jij wat te doen hebt. Want dat is het hè! Ons handelen in het hier en nu kent haar oorsprong in het toen.

Ik werk graag met het doen van krachtige, maar liefdevolle schrijfoefeningen die jou laten zien dat alles er eigenlijk al is; we gaan ontvouwen. Je opent en verzacht. Jij gaat je de vrouw voelen die in jou zit en eruit moet. Die stralende prachtige vrouw.

Ook werk ik graag met korte, magische visualisaties; met al je zintuigen. Eigenlijk een soort hardop dagdromen. De vrouwen die je voorgingen hebben er uren van zitten nagloeien. Prachtig!

En! We gaan werken met energie. Wist je dat vrouwen anders werken met hun energie dan mannen? En dat de levenskrachtenergie die we ontvangen, afstemmen en afgeven via onze chakra’s anders verdeelt is in ons lichaam? Hiermee werken is niet alleen magisch, het is noodzakelijk als je de vrouw wilt zijn die diep van binnen in jou zit.

Naast dit intense werken is het minstens zo belangrijk om te ontspannen en dat wat je tegenkomt te laten landen. Daarom nemen we een heel jaar de tijd. Want juist in de momenten van rust, van thuiszijn, van even niets doen gebeurt vaak het meest. Je zult het vanzelf merken als je je daar aan durft over te geven. Spannend! I know. Maar zo intens waardevol en krachtig. Vrouwen geven me terug dat ze juist in rust kunnen doorvoelen en voltooien wat tijdens de sessies in gang is gezet.

Ga je thuis dan helemaal niets doen? Juist wel! Na elke sessie schrijf ik je een persoonlijke brief waarin ik je thuiswerk meegeef. Geen to-do list om af te vinken en ook geen opdrachten om je mee in het zweet te werken, maar wel verdiepende fijne en praktische oefeningen.

Voel je het al kriebelen? Of vind je het nog hartstikke spannend?

Ik vertel je wat meer over hoe een jaartraject eruit ziet. Ongeveer dan he, want dit traject ziet er voor elk van jullie unieke vrouwen anders uit. Wat voor elk jaartraject geldt:

We beginnen met een voorgesprek van een uur. Online. Hierin pluizen we samen uit waar jouw verlangen ligt, of misschien gaat het wel over een diep verstopte angst. We zoeken uit waar we een jaar lang samen mee aan de slag gaan, zodat jij weer optimaal en ongegeneerd de wereld in kunt stralen. En gedurende het jaar passen we aan en fietsen we erin wat nodig is.

Aan de hand van dit gesprek stel ik een helemaal bij jou passend traject samen. Van begin tot eind. Van onder tot boven. Van voor tot achter. Want nogmaals: we gaan zo deep als nodig en zo high als je wilt. We trekken niet voor niets een heel jaar samen op.

Tijdens mijn jaartrajecten wandel ik met jou terug je leven in; oftewel, jij gaat jezelf (weer) op het spoor komen. We maken een reis naar binnen, we gaan op zoek naar jouw verhaal, naar de kern van wie jij bent. Om die powervrouw in jou te bevrijden, moet je eerst begrijpen wat haar tegenhoudt. Welke aanpassingsstrategiën heb je je bijvoorbeeld eigen gemaakt? En hoe killing zijn die om een stap naar voren te zetten; het licht in.

Het getal drie staat centraal in mijn jaartrajecten:
– Tijdens een jaartraject ontdek je waar je vandaan komt, wat je wilt meenemen de toekomst in en ook wat je wilt achterlaten. Zie dit maar als de drietapsraket van je leven.
– Deze drietrap vertalen we aan de hand van het maken verschillende drieluiken. Je gaat als het ware telkens in drie stappen reconnecten met jezelf.
– Dit doen we altijd door je hoofd, je lijf en je ziel te connecten. Voor mij de gouden drie-eenheid.

Ik ga je dit natuurlijk allemaal helemaal uitleggen als we samen aan de slag gaan; dus ook jij gaat dit kunnen. Je intuïtie gaat aan en jij gaat jouw eigen innerlijk kompas vinden, voelen en volgen! Heb je ’t weer, die drie.

We spreken van te voren af hoe vaak we elkaar fysiek ontmoeten, of we elkaar ook online treffen en hoe vaak we tussendoor telefonisch contact hebben. Elk jaartraject maak ik op maat en dus voor elke vrouw ziet dit er anders uit. Het gaat erom dat het past bij jou!

In een jaartraject zit automatisch ook mijn speciale ‘broekzak-aanbod’. Gedurende ons gehele traject zit ik als het ware bij jou in je broekzak 😊. Je mag me tussentijds appen met vragen of met me delen wat je ’tegenkomt’ en je mag me spammen (oke, niet ’s nachts) met foto’s waarop jij ongelooflijk hard loopt te stralen. Word ik zelf namelijk ook heel blij van! Je kunt kiezen voor 10, 20 of 30 keer appen. En als het nodig is, dan breiden we het natuurlijk uit.


  ‘Ik heb de energie van Malanca als heel fijn ervaren. Ze begeleidt op een mooie manier met compassie voor je verhaal. Malanca creëert een veld waarin mooie herinneringen en heftige herinneringen er mogen zijn.’
  Nicolle Meijers, Coach

  Ps. En vergeet niet: stralen gaat niet over lachen en gieren he! Dat gaat over jouw innerlijk omarmen en de vrouw die je bent in volle glorie plek in laten nemen. En dat kan dus ook met dikke ogen van het huilen; om maar iets te noemen 😉

  Wat zeg je ervan? Is het tijd? Of wil je eerst nog even met me bellen? Je mag me alles vragen of gewoon voelen of we bij elkaar passen.

  Je kunt me bellen, appen of mailen. Of je vult mijn contactformulier in en ik neem contact op met jou! Dan maken we kennis en wie weet direct een afspraak voor een eerste sessie.

  Liefs Malanca