Een dag voor jou

Je mag het ook een retraite noemen, een dag om te verstillen en te verbinden, een overdenk en naar-binnen-keer dag, of misschien wel een dag om nooit meer te vergeten. Hoe je het ook noemt, het is en blijft een dag voor jou; speciaal voor jou.

Want verlang je ook zo naar rust en stilte in jezelf? Naar het uitzetten van je hoofd en het aanzetten van je lijf? Kan jij ook zo vergeten dat je niet alleen een hoofd bent? En dat er een fantastisch lijf onder zit? Als je antwoord ja is, lees dan vooral verder! Trouwens, lees sowieso even verder, want we kijken ook uit naar de dames onder ons die zich al heerlijk in hun vel thuis voelen, maar wel nog meer en nog vaker, zeg maar altijd, willen stralen.

Het kan natuurlijk he, dat jij altijd al de rust zelve bent. Ik zeg dit met een vette knipoog, want ik weet hoe het is om zo over te komen: kalm en totaal in control. Aan de buitenkant, want van binnen broeit het en gloeit het. Zeg maar gerust: staat de boel van tijd tot tijd flink in de hens. Voor je het weet ben je opgebrand. En eerlijk, dat maakt je er niet mooier en stralender op.

Stel, energetisch zit het wel snor, maar is jouw wens om met een wat vrijere geest lief te kunnen hebben. Je wilt je misschien wel vrijer en lichter kunnen bewegen in de liefde. Met andere woorden: je wilt je weer die sensuele vrouw voelen die je was toen je met rood gestifte lippen, dat kekke jurkje en die hoge hakken op weg was naar die liefde die jou in vuur en vlam zette. Trouwens, als je dat in je spijkerbroek deed omdat je je daar ongewoon sexy in voelde, is dat het beeld natuurlijk.

Je kijkt gewoon uit naar een vol leven, en dan bedoel ik niet een volle agenda, maar leven vanuit een open hart en met een verwarmde ziel. Dat! Weet je hoe zalig dat is? Tuurlijk weet je dat. En daarom verlang je er zo naar.

Puntje bij paaltje gaat het over thuiskomen bij jezelf en jezelf een aangename plek vinden om te vertoeven. Het gaat over het kennen van je eigen binnenkant, jouw kern. Het gaat over je hoofd uitzetten en je lijf aan.

Het gaat over leven vanuit echtheid en vrijheid en mét lichtheid.

Kom naar het prachtige Zeeland. Bij ons, op ons land kun je namelijk niet anders dan vrijer en lichter gaan leven. Het is er stil, intens, rustgevend, hartelijk en warm. Je kunt er even alleen zijn en je kunt er voor altijd samen zijn. En eigenlijk alles daar tussenin.

We gaan samen op zoek naar hoe jij weer bevriend kan raken met jouzelf, met jouw hart en met jouw ziel, zodat je je weer thuis kunt voelen in je eigen lijf; jouw thuis. En ben je al hele goede vrienden met jezelf? Kom dan vooral ook! Want van een vrijer en lichter leven kan je nooit genoeg hebben.

We gaan genieten en plezier hebben. Met elkaar en met onszelf. Je gaat vooral liefhebben en met een verzachtende blik kijken naar wie je bent. Je gaat jezelf ontmoeten met een flinke dosis lef op zak. Dat betekent overigens niet dat je geen monstertjes (of grote monsters) tegenkomt en dat er niet gehuild mag worden. Door met mildheid en zachtheid te observeren en misschien wel te omarmen, zul je ontdekken dat je stapje voor stapje liever voor jezelf kunt zijn.

We gaan ook jouw ’thuis’ opruimen. Flink de bezem erdoor! Maar dan wel een zachte bezem. En net als in je eigen huis, kijken we samen wat er nodig is om je comfortabel te voelen; bedenk maar eens wat in jou ‘een lekker warm dekentje’ verdient, of waar wel een vriendelijk gekleurd ‘likje verf’ overheen mag. Kortom, hoe creëer je een aangenaam thuis voor jezelf, in jouzelf?

En omdat we met allemaal van die prachtige vrouwen bij elkaar zijn, kunnen we elkaars energie benutten. We kunnen delen en vermenigvuldigen. Zo gaat dat met energie.

Wat je zeker weet is dat je naar huis gaat met een lichter hoofd, een opgeruimder hart en een verwarmde ziel. Eenmaal thuis kun je niet meer anders dan stralen. Ongegeneerd stralen zul je!

De eerst volgende retraite ‘Stralen voor beginners’ staat al op de agenda: zaterdag 22 juli van 10.00 uur tot 16.00 uur

Natuurlijk in het heerlijke Zeeland, bij mij hier in Kloetinge op mijn prachtige land.

Kost dat? €240 (ex btw)

Daar zit natuurlijk een heerlijke lunch bij inbegrepen. Met in ieder geval een eitje van onze eigen kipjes en geplukt voedsel van ons eigen land. Aangevuld met heerlijke lokale producten. Want als er iets fijn is aan Zeeland, dan is dat het wel: verwennerijen uit de streek.
Dus naast dat lichtere hoofd, dat opgeruimde hart en die verwarmde ziel, zul je naar huis gaan met een gevulde maag.

Natuurlijk kun jij je alvast aanmelden. Binnenkort kan dat met een klik op de knop (plus nog wat luttel invulwerk). Nu nog even via de mail: mail@metmalanca.nl

Je wilt vast heel graag weten wat je kunt verwachten die dag. Voor diegenen die hun nieuwsgierigheid niet kunnen bedwingen, hier alvast een spoiler:

We wandelen samen onze levens in door het doen van verschillende oefeningen (je weet, ik ben dol op schrijven, dus we nemen zeker ook een pen ter hand), we visualiseren er lustig op los, gaan naar buiten, verdiepen op dat waar jij van gaat stralen, of misschien wel huilen, geloof me, soms is dat nodig om daarna die stap naar voren te zetten. We ruimen op, laten los en vullen aan. We eten, we drinken, we connecten (met elkaar, maar zeker ook met onszelf) en we inspireren. Dat en meer doen we allemaal met een groep prachtige vrouwen.

En ja, je mag op je naaldhakken komen, ook al loopt dat wat onhandig in de Zeeuwse klei. En nee, we gaan niet uren mediteren op een kussentje in kleermakerszit. Je hoeft ook niet op je hoofd te kunnen staan, maar dat mag wel als je wilt. En het kunt. Lijkt me leuk. We doen niets waar je spierpijn van krijgt (oké, misschien van het lachen, in je buik, want er gaat zeker ook gelachen worden) en je hoeft geen hallucinerende paddenstoelen te eten.

Eén ding staat vast: het wordt zeker weten een feest van herkenning en erkenning!

Dus wat zeg je ervan mooie vrouw? Doe je mee? Lijkt mij heerlijk je te verwelkomen in het zalige Zeeland. Stuur me een mail, dan zet ik je naam op de lijst.

Yes, ik meld met aan via de mail, of app, dat mag ook.